Sosyal Medya

Güncel

Başlarını örtmek için Gülen’in emrini bekliyorlar

Seçilmiş hükümete darbe ve devleti ele geçirme planında rol aldıkları ortaya çıkan paralelci polis şeflerinin eşlerinin, örtünmek için Allah’ın emrine değil, Fetullah Gülen’in emrine göre hareket ettikleri ortaya çıktı.



 SeçilmiÅŸ hükümete darbe ve devleti ele geçirme planında rol aldıkları ortaya çıkan paralelci polis ÅŸeflerinin eÅŸleri, örtünmek için Allah’ın emrine deÄŸil, Fetullah Gülen’in emrine göre hareket ettikleri ortaya çıktı. Gazetemizin yazarı Latif ErdoÄŸan, deÅŸifre edilip meslekten atılan polis ÅŸeflerinden birinin eÅŸinin Fetullah Gülen’den talimat gelmediÄŸi sürece örtünmeyeceÄŸini söylediÄŸini ifade etti. Bu durum paralel yapılanmaya iliÅŸkin internete düÅŸen ses kaydını akla getirdi. Kayıtta bir valinin eÅŸinin baÅŸörtüsü talebi Fetullah Gülen’e iletildiÄŸi, Gülen’in de bunu uygun bulmayarak mevcut halin sürdürülmesini emrettiÄŸi ortaya çıkmıştı.  

GÜLEN’DEN EMÄ°R GELMEDÄ°KÇE ÖRTÜNMEYECEKMÄ°Åž

Gazetemiz yazarlarından Latif ErdoÄŸan, Cenab-ı Hakk’ın emir ve yasaklarına her Müslümanın uyması gerektiÄŸini söyledi. Paralelin ise Allah’ın emir ve yasakları yerine Fetullah Gülen’in emir ve yasaklarıyla hareket ettiÄŸini belirtti. ErdoÄŸan, “Bunlar dini kendi hocalarından öÄŸrendikleri için o ne derse onu yapıyorlar. Emniyette çalışan bir arkadaÅŸ bana, Paralel Yapı’ya yönelik operasyonlarda görevden alınan bir emniyet müdürünün eÅŸinin kendisine, Gülen’den emir gelmediÄŸi müddetçe başını örtemeyeceÄŸini söylediÄŸini iletti” dedi. ErdoÄŸan, “Takıyye uÄŸruna içki içiyorlar, eÅŸlerini baÅŸları açık gezdiriyorlar, namaz kılmıyorlar. Bunların hepsi arızadır” ifadelerini kullandı.

VALÄ° EŞİNÄ°N ÖRTÜNMEMESÄ°NÄ° Ä°STEMÄ°ÅžLERDÄ° 

Fetullahçı örgütlenmenin bürokrasi imamı olduÄŸu belirtilen Murat Karabulut ile yardımcısı olduÄŸu ileri sürülen Hazım Sesli’ye ait  görüÅŸmede, baÅŸörtüsü konusunda Fetullah Gülen’den fetva isteyen bir vali eÅŸi konuÅŸuluyor. Valinin eÅŸi, resmi törene baÅŸörtülü katılmak için Fetullah Gülen’den fetva istiyor. Ä°mam Murat Karabulut, Gülen ile irtibat kuruyor ve yardımcısı Sesli’ye geri dönüyor. Gülen, vali eÅŸi için “Normal devam etsin. Acele etmesin aynı kıyafet ile devam etsin” fetvası veriyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.